Wereldsteden

KIJK OM JE HEEN WAAR JE OOK WOONT!

Wereldsteden als New York, Tokio, Parijs, Londen of Amsterdam ze spreken allemaal tot de verbeelding! Maar ook de stad waar je zelf leeft is vaak mooier dan je denkt. Kijk om je heen. Als je echt om je heen kijkt ga je dingen zien die je eerder niet zag. Neem de tijd om de beelden op te slaan. Laat je verleiden door de gebouwen, de mensen om je heen en de natuur. Laat je erdoor verrassen en vraag jezelf, waarom je die dingen niet eerder hebt gezien. Waarschijnlijk heb je jouw stad altijd voor lief genomen en haar nooit echt goed bekeken!

WERELDSTEDEN ZIJN HET!

Het mooie van reizen is dat je kennis maakt met andere culturen, andere architectuur en je ontmoet andere mensen. Maar dit betekent niet dat je daarvoor altijd een landgrens over hoeft te gaan. Maak een lange wandeling in de richting die je nooit eerder ging. Of pak de fiets en trek erop uit. Je zult verbaasd zijn van alles wat je onderweg tegen gaat komen. Ook de dorpen of kleine steden bij je in de buurt ontpoppen zich vaak als wereldsteden. In het foto blog hieronder zie je foto's van een wereldsteden maar ook plaatjes uit mijn eigen stad Zwolle.

Blijf vooral om je heen kijken naar al het mooie wat de bebouwde omgeving je te bieden heeft. De de vormgeving van steden, gebouwen, interieurs, landschappen, meubelen en objecten zijn meer dan de functionele tools waarvoor ze zijn ontwikkeld. De foto's op deze pagina zijn mijn waarnemingen van de omgeving die iedereen elke dag om zich heen kan zien. Ongeacht de plaats waar je woont, iedereen heeft monumenten in zin omgeving.

 

 

 

SOOIETS EN AMSTERDAM

 

 

SOOIETS IN BERLIJN

Sooiets in Berlijn

 

 

SOOIETS MET MENSEN

Sooiets met mensen

 

SOOIETS OP SOCIAL MEDIA